Homeopathy bantu Tanaman & Tumbuhan

Tahukah Anda ? Homeopati boleh juga diberikan keatas tumbuhan ?

 

Merawat masalah kesihatan pada tumbuhan dalam skala kecil mahupun besar .

 

Bagaimana yang dikatakan Agrohomeopathy ?

 

Agro Homeopati ialah bidang khusus homeopati yang digunakan untuk merawat tumbuhan dan sumber pertanian.

 

Faedah :

i. Agro Homeopati ialah kaedah yang murah, bebas bahan kimia, tidak toksik untuk menyembuhkan dan melindungi tumbuhan & sumber pertanian daripada perosak dan penyakit.
ii. Agro Homeopati menguatkan struktur asas tumbuhan membolehkan ia mencapai kesihatan optimumnya, sekali gus mengurangkan & menghapus penyakit.
iii. Dengan ubat homeopati , mampu mengurangkan penggunaan racun perosak dan racun herba dengan menyalurkan penyelesaian mesra alam serta dapat meningkatkan kesihatan keseluruhan taman.
iv. Ubat homeopati dapat memastikan makanan yang lebih sihat untuk kegunaan manusia dan kompos ladang dan tanah serta semua yang berkaitan.

 

Rawat Masalah :

i. Tumbuhan liar (Rumpai) – Ruta
ii. Kesuburan tanah – Silika
iii. Serangga Perosak – BombyX

 

Penggunaan homeopati pada tanaman dapat mengefektifkan masa dan kos. Agro Homeopati dalam banyak kes menghalang dan membina daya tahan tumbuhan terhadap perosak yang terdedah kepadanya. Keupayaan Agro Homeopati untuk membawa amalan homeopati selanjutnya untuk pembaikan tanah dan kompos, penanaman.

 

Homeopati adalah satu sistem perubatan untuk kesihatan. ia berkesan kepada manusia, tumbuhan serta haiwan. Ketiga-tiga entiti ini ialah benda hidup. Jika anda berminat untuk mencuba benda baru, atau bahan yang tidak mengandungi chemical dan juga suka kepada bahan yang terdiri daripada sumber semulajadi ? Kenapa tidak anda mencuba homeopati. Ia bukan sahaja membantu manusia. Malah haiwan dan tumbuhan juga homeopati boleh rawat.

 

Sekiranya anda seorang petani ataupun mempunyai ladang pertanian, boleh cuba dapatkan rawatan untuk penyelesaian masalah tanaman anda.
Mereka yang berminat bercucuk tanam dan ingin memastikan tanaman kekal subur boleh dapatkan juga di Sofea Homeopathy Center

 

Homeopathy akan bantu secara holistik dan bahan-bahan yang digunakan adalah semulajadi dan tiada kesan sampingan. Boleh dapatkan rawatan anda secara online consultation 018-945 0277ataupun ke website kami di www.sofeahomeopathycenter.com untuk lebih banyak informasi berkaitan homeopathy.
Boleh juga walk-in ke center kami di 9450, Jalan Kekwa 1/1, Taman Guru Melayu, Seremban, N9
May be an image of text that says 'HAUNN AGROHOMEOPATHY SOFEA Agro Homeopati ialah bidang khusus homeopati yang digunakan untuk merawat tumbuhan dan sumber pertanian. Rawat Masalah Tumbuhan liar (Rumpai) Kesuburan tanah Serangga Perosak J SOFEA HOMEOPATHY CENTER 018-9450277'

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *